Категория: Kverneland Автор:

Защо да се доверим на Kverneland при избора на своя плуг?

Повече от  140 години плуговете на Kverneland са еталон за високо качество, здравина, лекота и перфектна обработка на почвата.Това се дължи на дълги години изследвания, нови разработки и патентовани иновации на Kverneland,чиято цел е да бъде създаден плуг, който покрива всички изисквания на фермерите .
Подготовката и култивирането на почвата с цел постигане на най-високия възможен добив, е въпрос на избор на правилната система за почвена обработка.

Днес  Kverneland са се превърнали в лидер в производството на плугове и са  предпочитани от фермерите по цял свят  заради няколко основни предимства, отличаващи ги от всички останали плугове на пазара.

Конструкция

Уникалната технология на производство и термична обработка на стоманата повишават якостта на рамата и телата 3 пъти. Рамата на плуговете Kverneland е монолитна конструкция от профил с кухина в средата, който е без заварки, което осигурява дълъг експлоатационен живот и по-ниски изисквания към мощността на трактора.

Разходите

Термичната защита позволява конструкцията да бъде по-лека в сравнение с други плугове със същите размери, а от там да се намалят изискванията за мощността на трактора и разхода на гориво при оран.

Термично обработената стомана също така минимизира и разходите за поддръжка на плуговете Kverneland, тъй като работните органи за по-леки, но и по-здрави и издържат по-дълго време.

Удобства

Лесната и бърза настройка на инвентара позволява бързо стартиране на работа е само едно от удобствата.

Изборът на отметателни дъски – плътни, лентови или пластмасови, позволява конфигуриране на плуг, спрямо изискванията на фермера, както и бърза промяна на конфигурацията при промяна на почвените условия, ако това се наложи

Защита на работните органи

Auto-reset защитата на работните органи, базирана на ресьори с различна твърдост и сила на огъване, гарантира безпроблемна работа дори и в най-тежките и каменисти почви!

Как функционира тя?

Когато срещне препядствие, усилието при работния орган намалява. Стресът върху плуга се редуцира, което осигурява подълъг живот на плуга и гарантира по-добра оран.

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg