covers-for-articles-irrigation-reasons
Категория: Поливни системи Автор:

Топ 5 причини да използвате модерни технологии за напояване

С развитието на новите технологии все повече сфери на земеделието могат да бъдат модернизирани, така че дейностите в стопанството да се извършват по-ефективно и прецизно. В тази връзка ви представяме 5 от най-популярните причини, които мотивират фермерите да обновяват своите системи за напояване.

1. Спестявате време

Времето е един от най-важните ресурси за всеки фермер и модерните технологии за напояване ви позволяват да го използвате по-ефективно.

2. Имате по-голям контрол върху напояването

Благодарение на модерните технологии за напояване, имате пълен контрол върху работата на напоителните системи и може да реагирате своевременно при промяна на климатичните условия или при наличието на проблем.

3. Спестявате ресурси

Ежедневните обиколки на полето за проверка на напоителните системи отнемат време, гориво и допълнителни разходи. Модерните технологии за напояване ви помагат да спестите тези ресурси.

4. Управлявате напояването от разстояние

Благодарение на модерните технологии за напояване не се налага ежедневно да посещавате пивотите на място и имате свободата да управлявате напояването от разстояние дори когато сте в движение.

5. Получавате повече свободно време

Използването на модерни технологии за напояване ви дава повече гъвкавост при планиране на работата и възможност да се концентрирате върху спешните задачи без да рискувате правилното развитие на посевите.

А когато позволите на технологиите да работят за вас, получавате повече свободно време за наистина важните неща.

Вижте технологиите за прецизно напояване, които НИК предлага или се свържете със своя търговски представител за повече информация.

Leave a Reply


*

Copyright © 2014 Nik.bg