Специална цена за налични прикачни пръскачки

Berthoud Sprinter

Berthoud Sprinter е перфектният избор, когато се нуждаете от опростена, компактна и лека пръскачка. Нейният дизайн е проектиран така, че да съчетае практичност, мултифункционалност и икономичност в „малък формат“. Компактните размери и тегло на пръскачката Berthoud Sprinter позволяват работата й с трактори с мощност от 90 к.с.

Вижте повече

Berthoud Tracker

Прикачната пръскачка Berthoud Tracker е един от най-популярните прикачни модели на марката Berthoud. Пръскачката е предназначена за работа по неравни терени, тъй като специализираното окачване Actiflex компенсира неравностите и браздите на полето и предпазва щангите от силни вибрации.

Вижте повече

Kverneland iXtrack T3

Пръскачката Kverneland iXtrack T3 е част от Т серията на марката. Пръскачките от тази серия са прецизини, лесни за работа и ефективни. Дизайнът е проектиран така, че да бъде компактен с интегрирано висока ниво на електроника и да бъдат лесни за работа.

Вижте повече
Поискайте ценова оферта

Запитване за пръскачки

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Град (задължително)

Телефон

Относно

Вашето съобщение

Моля въведете кода от картинката в полето по-долу:

captcha

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Конфигурирайте индивидуално своята пръскачка

избирайки от шаситата на наличните ни прикачни машини или някой от другите модели на Berthoud

Самоходна пръскачка Berthoud Raptor

Самоходната пръскачка Berthoud Raptor е един от доказалите се модели на марката Berthoud. Тя е предназначена за обработка на по-големи по обем площи като осигурява комфорт на работа и ефективност на пръскането.В пръскачката са внедрени редица иновации, създадени и патентовани от Berthoud.

Самоходната пръскачка Berthoud Raptor се предлага с капацитет на резервоара от 2500 литра до 5200 литра и няколко вида модели щанги с дължина от 24 до 44 метра.

Вижте повече

Навесна пръскачка Berthoud Hermes

Навесната пръскачка Hermes е един от най-новите модели от лидера в прецизното пръскане Berthoud. Машината се отличава с иновативен дизайн и надеждност. Навесната пръскачка Berthoud Hermes може да се монтира и демонтира лесно на различни модели машини. Навесната пръскачка Hermes е налична в 3 модела с капацитет на резервоара от 800, 1000 и 1200 литра.

Вижте повече

Прикачна пръскачка Berthoud Vantage

Прикачната пръскачка Berthoud Vantage е избрана за „Машина на годината“ в категория пръскачки. Тя е най-новият прикачен модел от Berthoud.  Оборудвана със специализираното окачване Actiflex, компенсиращо неравностите и браздите на полето и предпазващо щангите от силни вибрации, Berthoud Vantage носи всички силни страни на останалите модели прикачни пръскачки Berthoud.

Избрана за Машина на годината в категория „Пръскачки“, прикачният модел Vantage се предлага с капацитет на резервоара от 2800 литра до 6700 литра и три модела щанги с дължина от 24 до 42 метра, като моделът и дължината им са по избор.

Вижте повече

С над 100-годишно присъствие на пазара, френският производител Berthoud е сред лидерите в производството на високотехнологични пръскачки. Портфолиото на компанията, основана през 1895, включва голям избор от самоходни, прикачни и навесни пръскачки с широко приложение в селското стопанство.

Всички пръскачки Berthoud отговарят на утвърдените международни стандарти за интегрирани земеделски методи, като в същото време са проектирани така, че да щадят максимално природата и отглежданите култури.

„Нашата основна цел е да помогнем на земеделците в отглеждането на висококачествена реколта. Увеличаващото се население и в същото време ограничената земеделска площ налагат работа с по-висока ефективност за по-добри резултати“, обобщават от екипа на Berthoud.

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, както и оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Запитване за пръскачки

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Град (задължително)

Телефон

Относно

Вашето съобщение

Моля въведете кода от картинката в полето по-долу:

captcha

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.