Категория: Trimble, Trimble продукти, Дисплеи за навигация и управление Автор:

Преоткрийте прецизното земеделие с Trimble GFX-750

В края на 2017 г. от Trimble представиха най-новия си дисплей за навигация GFX-750. Благодарение на компактния си размер, базираната на Android операционна система, улеснен монтаж и възможност за преместване между машините, този технологичен дисплей предлага още по-голямо удобство и прецизност при работа.
Компактният 10.1-инчов дисплей GFX-750 и навигационният контролер NAV-900 са проектирани така, че да спестят ценно място в кабината, да се инсталират бързо с възможност за безпроблемно преместване между различни машини. GPS навигацията е съвместима с почти всички марки машини и инвентар, благодарение на ISOBUS технологията. Това позволява на земеделските стопани да получат максимума от своите машини и оборудване.
Сред основните предимства на GFX-750 е операционната система, базиран на Android, благодарение на която, използването на навигацията е много интуитивно, а функционалностите са лесни за навигиране дори по време на интензивната работа на полето. По този начин GPS навигацията се превръща в подходящо решение, както за хора, които дълго време са работили с подобни дисплеи, така и за фермери, които стартират внедряването на технологии за прецизно земеделие в стопанството си.

 

Дисплеят GFX-750 поддържа GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou и предоставя множество възможности за безжична връзка – Wi-Fi, Bluetooth, CAN и за първи път BroadR-Reach – високоскоростни комуникации, чрез които се осъществява бързо и лесно прехвърляне на данни между машините и офиса.
Новият Trimble GFX-750 е съвместим със системата за автоматично управление Trimble Autopilot и може да се съчетае с технологията NextSwath за автоматичен завой в края на реда. Интегрирането на система за управление в машината заедно с GPS навигацията прави работата на машините още по-ефективна, а обработките – по-прецизни.
Научете повече за прецизните обработки с Trimble GFX-750 или се свържете със своя търговски представител на НИК, за да направите поръчка още днес!

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg