Категория: Истории на клиенти Автор:

Нетрадиционно приложение на технологиите за прецизна сеитба

Вече има много популярни начини да предложите брак на любимата. Но ако искате да направите нещо оригинално, може да последвате примера на американския фермер Дрю Лакнер.
Дрю е земеделски производител на соя от Южна Дакота, САЩ. Той искал да предложи брак на дългогодишната си приятелка Мариса по нетрадиционен начин. Затова решил да използва два хибридa на соята, които растат в различен цвят и с тях да изпише на полето „Омъжи се за мен“. За да посее семената по правилния начин обаче, се нуждаел от специална технология и избрал vSet Select на Precision Planting.

Повечето фермери разчитат на vSet Select, за да засеят различни хибриди на един същи ред и само при едно минаване на сеялката. Освен това технологията позволява по-бърза сеитба, със семена, поставени на еднакво разстояние едно от друго, на еднаква дълбочина и при еднакво уплътняване на почвата. Дрю обаче се доверил на технологията за един от най-важните моменти в живота си и получил както желания резултат от сеитбата, така и заветното „Да“.

Очаквайте скоро технологиите за прецизна сеитба Precision Planting и по българските полета.

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg