Подготовка за прецизна сеитба с NIK Academy

Автор: 26.03.2018
Една от най-важните стъпки, за да си гарантирате успешна пролетна кампания е прецизната сеитба, ето защо обученията в NIK Academy през месец март бяха насочени към ефективната работа с технологиите за прецизно земеделие на Trimble и решенията за сеитба на американската компания Precision Planting.

Сеитба с Precision Planting

През първата седмица от месеца в модерния обучителен център на НИК се проведоха две обучения на тема „Сеитба с Precision Planting“. На 06 и 07 март бяха подготвени чуждоезикови тренинги за участници от Румъния, а на 07 и 08 март се проведе обучение за група от България.
Програмата включваше теоретично и практическо представяне на технологиите на Precision Planting, чрез които фермерите могат да постигнат по-прецизна плътност на засяване при най-подходящия натиск, за да реализират по-висока продуктивност.

Предстоящи обучения

Следващите обучения на тема „Прецизно земеделие с Trimble“ бяха планирани съотвено в периода 12-14.03.2018 г. и 14-16.03.2018 г. Участниците в тях имаха възможност да научат повече за системите за навигация и управление на американския производител и как чрез тях могат да постигнат по-точни обработки по време на пролетната кампания.
Първият обучителен сезон за NIK Academy приключи в края на март с активното стартиране на пролетната кампания. През месец май предстои подновяване на обученията с теми като „Прецизно земеделие с Trimble“, „Добри практики при торенето с AgroBalance“ и други.

 

Научете повече за NIK Academy или се свържете със своя търговски представител на НИК, за да заявите желание за участие в предстоящите обучения!

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg