НИК – технологичен партньор на Монбат Рали Сливен 2019

Автор: 04.07.2019
Лидерът в предлагането на технологии за прецизно земеделие и дигитални решения в България – НИК бе технологичен партньор на Монбат Рали Сливен 2019 – втори кръг от Българския рали шампионат и четвърти кръг от Балканския рали трофей на FIA.

Технологии за проследяване на състезателите

НИК участва като технологичен партньор на Монбат Рали Сливен 2019, предоставяйки системата FarmTrack и тракинг  устройства, с които да се проследи движението на състезателните автомобили по трасето.
Проследяващите устройства бяха поставени в автомобилите на някои от лидерите в състезанието. А интеграцията между GPS устройствата и софтуера, предлагана от FarmTrack, позволи да се генерират и анализират важни данни като изминат маршрут на проследяваните машини, скорост, време и други.

Изчерпателната информация  ще послужи за по-добрата организацията както на самото състезание, така и за индивидуалната подготовка на състезателите.

Целта е в бъдеще да се изгради цялостна система за мониторинг на състезанията, което да подобри още повече организация и сигурността както на състезателите, така и на публиката.

Вижте повече от функционалностите, които предлага платформата FarmTrack

 

Системата FarmTrack се прадстави отлично и  доказа, че може да  бъде изключително полезна не само в проследяването на земеделска техника, но и в областта на автомобилните спортове.

Момент от церемонията по награждаването

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg