Полеви тестове на DLG Field Days България

Автор: 10.05.2018
На 5, 6 и 7 юни НИК ще се включи и в първото издание на „Международни дни на полето“ (DLG International Field Days) край Пловдив, организирани от DLG в сътрудничество с Аграрен университет Пловдив. НИК е официален технически спонсор на събитието, по време на което ще представи решенията за напояване на Valley, два вида резервоари за внасяне на течен тор от Startec, както и цялата гама навигации и управления на Trimble.
На щанда ще присъстват самоходни, прикачни и навесни пръскачки Berthoud. Ексклузивно за България по време на събитието ще се проведе коментирана демонстрация на различни марки и модели пръскачки, в която ще участва и самоходна пръскачка Berthoud Raptor.
Всеки един посетител на щанда НИК ще има възможността да види карти с вегетационен индекс на демонстрационните полета, включени в изложението, генерирани чрез програмата за сателитно сканиране на посевите – GeoSCAN.

Събитието ще се проведе на Обучителни и демонстрационни области към Аграрен университет Пловдив – вижте карта. Екипът на НИК ви очаква!

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg