Agritechnica 2019 – вижте новостите!

Автор: 04.11.2019

Какво да очаквате на Agritechnica 2019 – вижте иновации и нови продукти на най-голямото изложение за селскостопанска техника!

Вижте какво да очаквате на най-голямото изложение за селскостопанска техника! ВАЖНО: на щандовете на Trimble & Kverneland ще има постоянно наш представител, на когото ще можете да задавате въпроси!
Посетете щанд 8 в зала 15, където ще откриете нов дисплей за навигация на Trimble!

На Agritechnica 2019 ще ви представим най-новите разработки в агро технологиите. Вижте най-новите ни продукти и решения в зала 5, щанд С37 на Kverneland.

Иновации при балирането: С FastBale non-stop технологията добавяте още ползи, когато работите с Film-on-Film. Времето за направа на една бала е намалено с 5 секунди, което се компенсира от непрекъснатата работа по обвиване на балата и влизането на масата за балиране в инвентара.
FXN – стабилна конструкция за точни операции!

Серията Kverneland FXN включва най-големите стабилни шредери за трева и слама, създадени за тежка работа в гранични зони и обработваеми площи.

Шредерите FXN предлагат уникална оперативна гъвкавост. Високата скорост на ротора в комбинация с голям брой остриета, увеличава ефективността на рязане, като същевременно намалява необходимата мощност.

Подобрете ефективността си с IsoMatch FarmCentre

Независимо дали искате да контролирате вашия автопарк, да управлявате задачи от разстояние или да анализирате работата на машината и данните за задачите, IsoMatch FarmCentre предоставя това в ефективно уеб платформа, свързващо инвентари, трактори, терминали заедно в облачна услуга като един непрекъснат поток от данни и свързаност.

Kverneland e-drill maxi plus

Сеитба и торене с едно влизане на полето за по-висока скорост на работа и продуктивност.
Квернеланд увеличава линията си с модели сеялки като комбинира семена и торове в новата e-drill maxi plus. Тази сеялка е специално адаптирана за нуждите на европейския пазар където нараства пропорцията на засята пшеница през пролетта, както и приложението на микс от различни семена.

Новият универсален култиватор Kverneland Enduro ще бъде правилният избор както за повърхностно култивиране или по-дълбока обработка.

С Enduro и Enduro Pro, Kverneland предлага конфигурация от 3-редова навесна конфигурация, достъпна от 3,0 м до 5,0 м работна ширина. В комбинация с разстоянието 270/285 мм за зъб и висок просвет под 8mm, това води до добро смесване и затваряне без риск от запушвания. Максимална работна дълбочина е 35 см при моделите на Enduro Pro и 30 см при Enduro.

Гамата от прикачни пръскачки Kverneland iXtrack T получи холандската награда за най-добър промишлен дизайн. Освен това, iXtrack T серията получи и специална награда за ергономичност.


IXtrack T6
е проектиран за максимална производителност, в комбинация с прецизно, лесно и икономично пръскане. Тази нова
прикачна пръскачка предлага три обема на резервоара до 7600 литра в комбинация със стоманени HSS 18-40 метра и алуминиеви щанги HSA 24-33 метра.

Kverneland MULTIRATE

Kverneland представя MULTIRATE (с отчитане на норма в повече от една клетка) на торачката TLX GEOSPREAD.

С MULTIRATE торачката TLX GEOSPREAD може да извършва високоскоростно разпръскване в комбинация с торене с променлива норма.

Kverneland Turbo T i-Tiller

Интелигентният култиватор – простота и здравина за оператора и околната среда
Култивирането е интензивна работа, която изисква силови движения за правилно обработване и смесване на почвата. Почвата трябва да е подготвена идеално за работа за следващите няколко стъпки, което ви гарантират перфектно развитие на семената. Климатичните и почвените условия варират. Затова култиваторът трябва да предложи сила и висока скорост, за да извърши работата по най-ефективния начин.

Новият Kverneland страничен сеносъбирач 9670S Evo & Vario

Този инвентар, осигуряващ по-голяма гъвкавост, комфорт и качество на работата и има ширина от 6,65-7,85 m.

Новият Kverneland 9670S Evo + Vario, със странично захващане, осигурява гъвкавост при сеносъбирането повече комфорт при работа и по-високо качество на фуража благодарение на карданното закрепване на ротора TerraLink Plus.

Зала 21, щанд J05.
Лидерите в поливните системи ще предоставят най-актуалната информация за най-актуалното оборудване на Valley®! Ще имате възможността да разговаряте с най-опитните ни специалисти за приложението на новите технологии както и нови технологични проекти!
SmartDepth на Precision Planting получи сребърно отличие!

В миналото, операторите е трябвало да налучкват точната дълбочина на сеитба за конкретни почви. Базирано на тези предположения, те настройват прецизните си сеялки. След като за зададени настройките, не е било възможно да се направи промяна автоматично по време на работа, което налагало различните условия на полето като променливите нива на влажност на почвата.

SmartDepth контролира сеещата дълбочина автоматично и се съобразява с различните почвени условия, както и нивата на влажност.  За да направи това, операторът определя сеещи граници – минимална и максимална дълбочина и въвежда минималните нива на влажност. Докато машината сее, SmartDepth измерва и разчита различните нива на влажност на различните дълбочини в реално време.  Това автоматично повишава дълбочината на сеитба при нужда, като се използва електрическо задвижващо устройство.  Така всеки посев благоприятства от точното ниво на влажност на почвата, нужна за неговото правилно покълване.
На изложението Casella ще представи следните продукти:

Поливна система PL;

Мото помпа с двойно действие – изпомпване на чиста вода или вода съдържаща различни видове твърди частици и примеси;

 Барабан за навиване на поливни маркучи тип „flat hoses“ и тръбно ролкова система HY-TURB M с ново шаси.

Повече информация ще откриете на щанд 21, полигон F-03

Berthoud и какво ще видите на изложението!

Новият Berthoud Bruin!
Spraytronic за пръскане с импулси.
Пръскане само в зоните, в които има плевели – селективно пръскане, посредством камери и контрол на всяка дюза.

Новата самоходна пръскачка Apache AS 640. Ще откриете представителите на Berthoud в зала 9 – щанд Е29, както и наши колеги, които ще присъстват на щанда по време на цялото изложение

Очакваме ви на Agritechnica 2019!

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg