НИК става представител на Muller Elektronik за България и Румъния

Автор: 17.09.2018
На събитие в NIK Academy беше представено началото на новото парньорство между НИК и немската компания за контролери в земеделието – Muller Elektronik. Считано от 10-ти септември, НИК става ексклузивен официален представител на компанията за България и Румъния като освен продажбата на ново оборудване компанията поема и гаранционната и извънгаранционната поддръжка на вече продаденото оборудване на двата пазара.
Още през миналата година Trimble Inc обяви придобиване на немския производител на контролери в земеделието – Muller Elektronik като част от стратегията за европейския пазар. След обстоен анализ на пазарните позиции в различните държави, от немската компания избраха пазарното представяне в България и Румъния да бъде предоставено на водещата в прецизното земеделие фирма – НИК .

Muller Elektronik е немска семейна компания с дългогодишни традиции в областта на оборудването за управление и контрол на земеделските обработки. Повече от 40 години Muller Elektronik развива и произвежда оборудване за първоначално вграждане в марки като Claas, Amazone, Horsch, Tecnoma и други. Компанията има голям принос в развитието на ISOBUS протокола, който осигурява комуникацията на различни машини без значение от производителя.

„Смятам, че комбинацията от лидера в GPS оборудването – Trimble и компанията, която има най-голяма роля в контролерите на европейските производители на инвентари  – Muller Elektronik, би ни дала повече възможности да обхванем на 100% всички нужди на нашите клиенти, свързнани с прецизното земеделие“ – сподели Тодор Шишков, търговски директор на НИК.

„За нас партньорството с Trimble ни дава достъп до най-добрата GNSS технология на пазара и в комбинация с нашите ISOBUS решения смятаме, че заедно предлагаме най-голямото портфолио от решения за прецизно земеделие. За българския и румънския пазар решихме да се доверим на НИК, които са пазарен лидер и компания, която не продава само оборудване, а вижда прецизното земеделие като цялостен кръг от решения“ – сподели Heiner Grotenhofer, търговски мениджър в Мюлер Електроник.

Повече информация за продуктите на Muller Elektronik може да получите от търговските представители на НИК в цялата страна.

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg