Категория: Решения за торене Автор:

Как да прилагате течен тор ефективно със Startec

Системите за приложение на течен тор от Startec са подходящи за всички видове течен тор и се отличават с улеснен монтаж и прецизност. Това ги прави идеално решение за всяко стопанство, което се подготвя за успешна пролетна кампания.

Startec – опит и иновативност

Италианската компания Startec има повече от 20 години опит в производството на аксесоари за селскостопанска техника. В последните години фирмата съсредоточава своите усилия върху решения, които намаляват потреблението на материали и повишават ефективността на стопанството. Сред тях са и редица иновативни и персонализирани решения за внасяне на течни и микрогранулирани продукти.

Резервоари за течен тор

Полиетиленовите резервоари, които Startec разработва, имат широк диапазон от предназначения и могат да се използват за торовнасянене на всякакъв вид течен тор. Налични са два типа резервоари – единични и многокамерни.
Вторият вид се състои от два резервоара, които могат да бъдат свързани или да работят независимо, според нуждите на фермера. Двата резервоара могат да имат различна вместимост и разполагат с триточково очакване за по-голяма стабилност при работа.

Улесненият монтаж е едно от основните предимства на резервоарите Startec, като по-големите модели са със специално заоблен дизайн, така че да се инсталират пред трактора без да се прави компромис с видимостта на водача.

Прецизно торовнасяне с Ecofert

Комплектът за течни продукти Ecofert позволява още по-точно прилагане на течен тор чрез регулиране на нормата, пропорционално на скоростта на движение. Комплектът е много подходящ за сеялки и окопни култиватори. Най-популярни сред фермерите са комплектите, включващи резервоар с вместимост 500 и 1100 литра, но производителят предлага множество други вариации, за да отговори на специфичните изисквания на земеделските стопани.

Контрол и удобство при работа

За прецизното приложение на материалите спомагат и контролните панели, които регулират разпределението им автоматично. Панелите разполагат със система за засичане на скоростта, 10 работни програми с опция за предупреждение при наличие на аномалии и осигуряват на фермерите още по-голямо удобство при работа и по-добър контрол върху торовнасянето.
Решенията за приложение на течен тор на Startec позволяват на фермерите да увеличат ефективността при торенето и да редуцират консумацията на време и ресурси. Без ограничение на вида течен тор, с който могат да се използват и без трудности по време на инсталацията, системите на италианския производител се превръщат в полезен помощник на всяко иновативно стопанство.

 

Вижте повече за решенията на Startec или ни изпратете своето запитване.

Leave a Reply

*

Copyright © 2014 Nik.bg