За нас

Запознайте се с нас

Кои сме ние?

НИК е компания, внедряваща технологии за прецизно земеделие в българските стопанства от 2002 година насам. Още от самото начало показахме новаторски подход, като приехме предизвикателството да популяризираме нови за България технологии и продукти. Към днешна дата в портфолиото ни влизат едни от световните лидери в производството на GPS оборудване и напоителни системи за селскостопанския сектор.

Ние вярваме, че клиентите ни избират НИК като свой партньор, защото им предлагаме решения, с които те достигат своята цел, а именно – да подобрят ефективността на тяхната работа.

Повече за НИК, продуктите и услугите, които компанията предлага, може да научите от: www.nik-agroservice.com, www.technofarm.bg, www.geoscan.bg, www.farmtrack.bg, www.nik-agro.com, www.vantage-ro.com.

Какво правим?

От самото създаване ние имаме за цел да бъдем в помощ на нашите клиенти, като им предлагаме продукти и услуги, които ги правят по-печеливши в своята дейност. Светът, в който живеем се променя бързо и предлага все по-нови и ефективни начини да се извърши дадена селскостопанска операция. Ние искаме да улесним земеделските производители като им предложим продукти и услуги, които отговарят на техните специфични нужди и в същото време са лесни за използване.

Нашите постижения

Пет поредни години сме удостоени с честта да получаваме Trimble Award за развитие и популяризиране на прецизното земеделие в България.

prize won

1 Gold

награда

prize won

2 Platinum

награди

prize won

2 Diamond

награди

Клиентите за нас

Партньори